Banner
Noua versiune a aplicatiilor Autodesk este disponibila acum si pe piata din Romania
Joi, 15 Aprilie 2010 18:00   

TAG-uri: AutoCAD | Autodesk | Civil3D | Inventor

AutodeskBucuresti, 15.04.2010: Autodesk (NASDAQ:ADSK) a lansat ultima versiune de aplicatii software pentru proiectare profesionala. Noua familie de produse Autodesk 2011 beneficiaza de imbunatatiri importante, precum noi facilitati si unelte specializate pentru proiectare 3D si vizualizare.

“Imbunatatirile si noile capabilitati adaugate fac din aplicatiile Autodesk 2011 cea mai performanta suita de produse de proiectare”, a declarat Carl Bass, Presedinte Autodesk. “Bazandu-ne pe experienta indelungata in realizarea si transformarea tehnologiilor complexe in unelte de lucru accesibile pentru publicul larg, am reusit sa oferim noilor solutii de proiectare 3D si inginerie mai multa putere si simplitate”. Arhitectii, inginerii si alti specialisti in proiectare vor avea acum posibilitatea de a-si exprima mai usor creativitatea si de a-si creste substantial nivelul de productivitate.

Produsele cheie Autodesk 2011, printre care se numara aplicatiile bazate pe AutoCAD, solutiile Autodesk Inventor pentru prototipare digitala (Digital Prototyping), solutiile Autodesk Revit pentru modelarea informationala a constructiei (BIM) si Autodesk 3ds Max, beneficiaza de o interfata utilizator imbunatatita ce cuprinde unelte noi, inovatoare, pentru interactionarea cu modelele 3D direct in proiect, simplificand modul de navigare prin reducerea numarului de meniuri.

Utilizatorii pot vizualiza proiectele intr-un mod mai realist, in timp real, chiar pe perioada procesului de proiectare, cu ajutorul unei tehnologii noi de redare grafica, care a devenit rapid lider in industrie, dar si prin intermediul vastei biblioteci de materiale inspirate si realizate de catre artisti in efecte vizuale de la Hollywood si dezvoltatori de jocuri video. De asemenea, surprizele pregatite de catre generatia 2011 se refera si la noi metodologii de design, interoperabilitate, module de vizualizare accesible dintr-un simplu click, precum si simularea dinamica a produsului finit la o calitate vizuala superioara.

AutoCAD 2011
Aplicatia software AutoCAD® 2011 imbunatateste considerabil activitatea de proiectare, din etapa conceptuala pana la crearea modelului digital, prin introducerea functiilor de modelare a suprafetelor si a lucrului cu informatii organizate in entitati tip „nor de puncte“. Documentatia de proiect este realizata mai usor cu ajutorul imbunatatirilor aduse unor functii cum ar fi regulile de constrangere intre obiecte, comenzilor de hasura si transparenta, optiunilor de editare a poliliniilor si comenzilor rapide de creare a obiectelor cu proprietati similare.

AutoCAD Civil 3D 2011
Tehnologia AutoCAD® Civil 3D® este solutia de modelare informationala a constructiei (BIM) in domeniul ingineriei civile. Elaborarea proiectelor este optimizata atat prin noile functii introduse in platforma AutoCAD (ex: nori de puncte), cat si prin solutii specifice ingineriei civile cum ar fi proiectarea sensurilor giratorii (crearea si editarea dinamica a semnalizarilor si marcajelor), lucrul cu editorul de profile transversale care permite rezolvarea dinamica a conditiilor de suprainaltare particulare proiectului, imbunatatiri de modelare a coridoarelor si o serie de instrumente de simulare si analiza vizuala (analiza de camp vizual, puncte de perspectiva multiple ale aceluiasi element, etc.). Toate aceste optimizari confera utilizatorului avantajul competitional necesar unei proiectari durabile.

Autodesk Inventor 2011

Autodesk Inventor 2011 revolutioneaza tehnologia “Digital Prototyping“ prin noile metodologii de proiectare, simulare si vizualizare. Introducerea dinamica in mediul de schitare si modelarea prin manipulare directa ofera inginerilor un flux de lucru neintrerupt pentru explorarea si evaluarea rapida a conceptelor. De asemenea, Autodesk Inventor Professional 2011 include instrumente “Moldflow“ pentru simularea si validarea procesului de injectie al componentelor din plastic. Inventor 2011 capteaza cerintele functionale ale modelului si permite crearea automata a componentelor inteligente (iLogic si iCopy), accelerand astfel ciclul de proiectare.

Mai multe detalii la www.manandmachine.ro.

Noile produse Autodesk 2011 se inscriu in campania “Autodesk pentru absolventi” derulata inca de la inceputul anului 2010. Campania targheteaza absolventii facultatilor tehnice din Romania si angajatorii acestora, oferindu-le un sprijin real pentru dezvoltarea profesionala prin acordarea unui discount de 50% la achizitionarea de aplicatii de proiectare Autodesk eligibile.
Lista completa a aplicatiilor eligibile, precum si informatii detaliate privind aceasta campanie sunt disponibile la www.manandmachine.ro/absolvent.

Disponibilitatea produselor Autodesk 2011 difera in functie de regiune. Lista partenerilor autorizati Autodesk poate fi consultata la www.manandmachine.ro/parteneri.


Despre Autodesk
Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliul de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.

Despre Man and Machine
Man and Machine Software SE (M+M) este unul dintre cei mai importanti distribuitori de software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.
Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM cu nivele de pret/performanta diferite pentru cele mai importante industrii (inginerie mecanica, arhitectura, infrastructura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania. Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro.

 Adauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Comunicate de Presa

Facilitati EDI (Exchange Data Interface) integrate in SocrateOpen ERP

Comunicate de presa | 4 Mai 2011 | Hits: 11900 | Comments

BIT SoftwareBrasov, 04.05.2011 - Tendinta actuala in materie de standardizare si eficientizare a schimburilor comerciale, din dorinta de a...

Continuare

Pe 6 si 7 mai, in Capitala, 250 de liceeni si studenti din 38 de tari se intrec in roboti si tehnologie IT

Comunicate de presa | 2 Mai 2011 | Hits: 9897 | Comments

LUMINA - Institutii de InvatamantTehnologia viitorului transpusa prin sisteme IT si lupte intre robotei, l...

Continuare

Epson PP-50 - imprimare de calitate a CD-urilor si DVD-urilor la cele mai avantajoase costuri

Comunicate de presa | 18 Februarie 2011 | Hits: 7902 | Comments

Epson logoBucuresti, 16 februarie 2011 – Continuand seria deja existenta, Epson® a lansat Discproducer PP-50, un model accesibil, destinat in special celor care imprima pana la 400...

Continuare

BITSoftware, distribuitor autorizat GoogleApps

Comunicate de presa | 28 Ianuarie 2011 | Hits: 5577 | Comments

BITSoftware logoLucrati cu o multime de informatii zi de zi, iar unele dintre ele ati vrea sa le faceti cunoscute si colegilor dumneavoastra in timp...

Continuare

Concurs gaming FIFA 2011 pe PlayStation 3 la Flanco AFI Cotroceni

Comunicate de presa | 21 Ianuarie 2011 | Hits: 7410 | Comments

Flanco logoBucuresti, 21 ianuarie 2011: Flanco organizează pentru elevii pasionati de fotbal un concurs de gaming FIFA 2011 pe consola PlayStation 3,...

Continuare
next
prev

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Utile

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 11297 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 37535 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan