Banner
Epson isi demonstreaza creativitatea la FESPA 2010
Miercuri, 16 Iunie 2010 11:56   

TAG-uri: Epson | imprimanta | Stylus | UltraChrome

Epson logoBucuresti, 16 iunie 2010 – La editia de anul acesta a expozitiei FESPA (Federation of European Screen Printers Associations), Epson va prezenta caracteristicile versatile ale tehnologiei de printare Micro Piezo si ale gamei de cerneala profesionala UltraChrome, ce produc grafica creativa pentru semnalistica, arta decorativa si design interior, pe o varietate de medii de imprimare, cu diverse soft-uri RIP (Raster Image Processing). FESPA 2010 se desfasoara la Munchen intre 22 si 26 iunie.

Standul Epson va gazdui si brandurile G3S, ColorGATE, COM2-C, Bamberger Kaliko, EFI, Caldera, Ergosoft si 3P. Partenerii Epson vor prezenta aplicatii creative destinate pietei de grafica pentru afisaj, folosind noua gama de imprimante Stylus Pro: Epson Stylus Pro WT7900, Stylus Pro 7700, Stylus Pro 9700, Stylus Pro 9900 si Stylus Pro GS6000.

Epson Stylus Pro GS6000

  • Grafica pentru afisaj: Epson va prezenta solutii de semnalistica ecologica pentru indoor si outdoor, utilizand imprimanta Stylus Pro GS6000 si noul material BioMedia. BioMedia este o gama de materiale biodegradabile si reciclabile, create de G3S, care au aspectul si durabilitatea unei folii laminate, fiind insa biodegradabile in mai putin de cinci ani.

  • Design interior: in colaborare cu Bamberger Kaliko GmbH, COM2-C si ColorGATE, Epson va demonstra creativitatea solutiilor sale pentru productia si personalizarea jaluzelelor pe rola, cu ajutorul Stylus Pro GS6000.

  • Semnalistica: Ergosoft si 3P vor folosi Epson Stylus Pro 7700 si GS6000 pentru a arata producerea bannerelor textile backlit, care ofera vizibilitate imbunatatita pe un material fexibil, robust si cu un cost convenabil. Epson Stylus Pro 9900 impreuna cu RIP-ul Filmgate 6 de la ColorGATE vor fi utilizate pentru exemplificarea productiei ce foloseste filmul pentru imprimarea screen, pad si flexo, fara substante nocive.

  • Semnalistica POS: EFI va prezenta RIP-ul dedicat productiei de semnalistica, utilizat impreuna cu WT7900 si Stylus Pro 9700 pe diverse medii de imprimare Epson, inclusiv MetallicProof Film pentru crearea semnalisticii POS. Folosita pe film simplu sau metalic, cerneala Epson UltraChrome HDR White ofera un strat de baza opac ce permite o saturatie mare de culoare si rezolutie ridicata atunci cand cerneala colorata este imprimata deasupra, ca si cum aceasta ar fi imprimata pe hartie. La tiparirea pe MetallicProof Film, fara stratul de baza alb, pot fi obtinute culori metalice ca auriu sau bronz si nuante de albastru, rosu, verde etc., pentru a oferi solutii mult mai creative pentru materialele POS.

  • Production Workflow Solution: Folosind Stylus Pro GS6000, Caldera va imprima pe canvas GS de la Epson pentru a-si prezenta Solutia de Productie Workflow. Acest parteneriat permite sincronizarea culorilor si simularea output-ului in timp real ca o solutie de tip workflow de productie complet .

Claes Jeppsson, director de vanzari EMEA, ProGraphics la Epson Europe, afirma: “Companiile care doresc sa creeze materiale ce ies in evidenta vor putea acum sa gaseasca idei interesante si sfaturi utile in demonstratiile noastre de la FESPA. Cu ajutorul partenerilor si utilizand imprimantele noastre de top, vom arata cat de departe putem merge cand vine vorba de creativitate pe piata afisajului, a artei decorative si a designului interior.”

Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global in produse de imagine si incearca permanent sa surprinda asteptarilor clientilor din toata lumea prin tehnologiile sale compacte, de inalta precizie, ce ofera posibilitatea de economisire a energiei. Gama Epson include produse incepand de la imprimante si proiectoare 3LCD business sau home cinema, pana la dispozitive cu cristale sau electronice.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central in Japonia, grupul Epson are 70.000 angajati in 106 companii din toata lumea si aduce contributii permanente mediului si comunitatilor in care opereaza. http://global.epson.com/

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul in Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa,

Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Avand 2.400 de angajati, vanzarile Epson Europa in anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. http://www.epson-europe.com/

Despre Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/Adauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14720 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40333 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan