Banner
Termeni si conditii de utilizare

TAG-uri: conditii | responsabilitate | termeni

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.computer-arena.ro, numit in continuare “site”. Conectarea la acesta si accesul la diferitele servicii oferite de el inseamna implicit, ca acceptati termenii si conditiile de utilizare.

Nu ne asumam responsabilitatea si garantarea accesului dvs. la informatiile prezentate pe site deciat in conditiile stabilite. Nu suntem responsabili de securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare. Nu putem garanta 100% securitatea informatiilor pe care ni le trimiteti, accesind acest site.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus, copiat, multiplicat sau modificat decit in scop personal, altfel este imperios necesara permisiunea in scris din partea noastra.

Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau a modifica, temporar sau definitiv, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin acest site, fara o informare prealabila.

Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Programele si produsele software disponibile pentru download sunt  oferite fara nici o garantie de functionare, site-ul www.computer-arena.ro neasumandu-si nici o responsabilitate in cazul oricaror daune sau pierderi de date rezultate in urma descarcarii, instalarii sau folosirii acestora.

De asemenea, raspunderea asupra continutului opiniilor cititorilor din rubricile speciale apartine exclusiv acestora.

Computer-Arena.ro

 

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14809 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40402 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan