Banner
Noutatile Epson la FESPA 2010
Miercuri, 23 Iunie 2010 12:34   

TAG-uri: BioMedia | cerneala | Epson | Stylus

Epson logoBucuresti, 23 iunie 2010 – La editia de anul acesta a FESPA (21 – 26 iunie, München), Epson va promova cerneala alba pe baza de apa, un nou film metalizat pentru afisaj si, in colaborare cu G3S, mediul de imprimare biodegradabil si reciclabil BioMedia PET.

Epson va prezenta la FESPA 2010 o serie de solutii pentru producerea de grafica de afisaj destinata retail-ului si POS-urilor, cu ajutorul imprimantei Stylus Pro WT7900, cu cerneala alba pe baza de apa si al noului Metallic Film.

Stylus Pro WT7900 este singura imprimanta din lume care include cerneala alba opaca pe baza de apa. Creata initial pentru realizarea mostrelor si a proof-urilor de calitate pentru ambalaje, aceasta imprimanta are caracteristici unice ce o recomanda pentru grafica, unde culoarea alba este esentiala, cum ar fi cazul afisajelor high-end, al semnalisticii si al materialelor POS. Stylus Pro WT7900 foloseste cerneala cu saturatie mare Epson UltraChrome HDR pe o gama larga de medii, ce include film transparent, hartie si film metalizat, coli sau role de pana la 24 de inci (609mm) latime.

Epson Stylus Pro WT7900

Cerneala UltraChrome HDR, ce include alb, ofera un gamut extins de culoare si precizie a nuantelor, permitand obtinerea unor efecte si detalii deosebite, imprimate pe o varietate de medii. Un strat de baza alb opac poate fi produs pe material pentru a obtine o saturatie mai mare si culori vibrante sau albul poate fi folosit pentru a genera nuante pastelate prin amestecul cu celelalte culori..

Epson Stylus Pro WT7900 raspunde cererii in crestere pentru finisaje specializate. Prin folosirea noului film metalizat, creat special pentru WT7900, utilizatorii pot incorpora elemente metalice in designul afisajului lor si pot produce o varietate de nuante metalice, ce include efectele de auriu, argintiu, bronz sau perlat. Calitatea este imbunatatita prin tehnologia Epson LUT (look up table), care masoara cantitatea exacta de culoare necesara pentru a transforma un fisier RBG intr-un output imprimat.

Folosind capetele de printare Epson Micro Piezo TFP si tehnologia picaturii variabile de cerneala, utilizatorii pot obtine o rezolutie maxima de 1440 x 1440 dpi la imprimarea cu cerneala alba pe materiale metalizate sau transparente.

in plus, Epson promoveaza, in parteneriat cu G3S, calitatile materialului plastic biodegradabil si reciclabil BioMedia® PET, creat de G3S pentru afisaj si grafica POS. Echipamentul Epson Stylus Pro GS6000 va imprima grafica de afisaj pe material BioMedia, folosind eco-solvent.

Materialele BioMedia sunt disponibile in mai multe grosimi, incluzand si o versiune coated pentru o calitate mai buna a imaginii. Aceste materiale, compatibile cu imprimantele large format Epson Stylus Pro, precum si cu cernelurile profesionale Epson pe baza de apa si cu eco-solventul Epson, vor fi lansate in cadrul FESPA 2010. BioMedia incorporeaza un microorganism care, in conditii de intuneric si umezeala, patrunde in lantul polimeric, accelerand descompunerea produsului, astfel incat biodegradarea acestuia sa se produca intre 2 si 5 ani. Aceste argumente ecologice au determinat Autoritatea Aeroportuara Britanica si World Duty Free sa foloseasca materialele BioMedia in mai multe campanii publicitare desfasurate in aeroporturile din Marea Britanie.

Imprimanta Stylus Pro GS6000 de 64 inci, cu 8 culori, foloseste primul solvent Epson, UltraChrome GS, care ofera un gamut extins de culoare, fiind rezistent la radiatiile UV si la apa. Eco-solventul nu prezinta riscuri pentru sanatate si, prin urmare, imprimanta nu necesita ventilatie. Imprimand la o rezolutie de 1440 x1440 dpi si avand calitatea de a reproduce imagini cat mai realiste, Stylus Pro GS6000 ofera rezultate excelente in materie de afisaje, semnalistica si solutii POS.

“BioMedia este o inovatie impresionanta in domeniul mediilor de imprimare biodegradabile si reciclabile”, declara Frans Craandijk, Product Manager, LFP Supplies Epson Europa. “Calitatea deosebita si modul in care protejeaza mediul vor asigura acestei game de materiale un viitor stralucit. Suntem mandri ca in cadrul FESPA putem pune in evidenta acest produs cu ajutorul imprimantelor profesionale Stylus Pro.”

Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global in produse de imagine si suprinde permanent asteptarile clientilor din toata lumea prin tehnologiile sale compacte, de inalta precizie, ce ofera posibilitatea economisirii energiei. Gama Epson include numeroase produse, incepand de la imprimante si proiectoare 3LCD business sau home cinema, pana la dispozitive electronice sau cu cristale lichide.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central in Japonia, grupul Epson are 70.000 angajati in 106 companii din toata lumea si aduce contributii permanente la protejarea mediului si dezvoltarea comunitatilor in care opereaza: http://global.epson.com/

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul in Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa,

Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Avand 2.400 de angajati, vanzarile Epson Europa in anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. http://www.epson-europe.com/

Despre Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/Adauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14720 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40332 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan