Banner
Peste treizeci de premii obtinute de BRINEL in cei 19 ani de activitate
Joi, 13 Mai 2010 17:36   

TAG-uri: Brinel

BRINEL logoCluj, 13 mai 2010 – Integratorul de solutii informatice BRINEL a obtinut recent cel de-al treizeci si treilea premiu din activitatea sa, ultimele doua premii incluse in portofoliul sau fiind cele oferite de compania HP. Astfel, grupul BRINEL a fost desemnat cel mai bun partener HP in ceea ce priveste complexitatea proiectelor realizate pe baza solutiilor de stocare HP in 2009 (Smart Selling Storage Partner 2009) si premiat totodata pentru proiectele implementate la nivel national pe segmentul serverelor si echipamentelor de stocare HP (Best Enterprise Server and Storage Country Coverage 2009).

Cele doua premii au fost acordate in cadrul conferintei „HP Enterprise Server and Storage Networking New Product Information” (HP ESSN NPI), un eveniment trimestrial, dedicat partenerilor HP, ce are drept scop prezentarea noilor produse ale companiei. „Am acordat aceste premii companiei BRINEL, unul dintre primii parteneri care au promovat solutiile inovative de stocare HP, pentru proiectele realizate pe segmentul de servere si stocare la nivel national. BRINEL este un partener cu care ne mandrim si care ne reprezinta la cel mai inalt nivel de profesionalism in relatia cu beneficiarii solutiilor HP”, a declarat Ovidiu Seceleanu, ESSN Channel Manager HP Romania.

Ultimul premiu acordat companiei BRINEL de catre HP este cel din 2008, cand furnizorul de solutii informatice a fost desemnat ”Partenerul HP numarul 1 pentru intregul portofoliu de produse”, o recunoastere a rezultatetor deosebite privind volumul de vanzari inregistrate pentru toate produsele HP. Colaborarea dintre cele doua companii dateaza de la intrarea HP pe piata romaneasca, aceasta fiind extinsa treptat pe masura ce proiectele implementate cu succes de BRINEL au inclus toate gamele de produse HP.

”Am urmarit intotdeauna ca proiectele pe care le dezvoltam la clienti sa implice cele mai bune resurse: oferirea unor produse si sevicii de calitate, dar si antrenarea unor echipe de profesionisti, care sa proiecteze solutiile optime pentru acestia. Parteneriatele strategice, incheiate cu mari companii IT, de renume mondial, ne-au permis sa raspundem eficient la nevoile clientilor nostri, iar premii precum cele de la HP nu pot decat sa ne bucure, inseamna ca ne facem treaba bine. Vom incerca in continuare sa generam cele mai bune rezultate atat pentru clienti, cat si pentru partenerii nostri, acesta este principiul dupa care ne ghidam”, a declarat Marcel Borodi, CEO&Presedinte BRINEL.

in 2009, compania BRINEL a devenit HP Frontline Partner, statut dobandit in timp prin strategia de piaţa, calitatea produselor şi serviciilor livrate clienţilor, precum şi prin competenţele tehnice deosebite ale personalului companiei. in cadrul acestui parteneriat, organizatiile implicate au lansat anul trecut o serie de solutii IT potrivite contextului economic nefavorabil.

De-a lungul timpului, BRINEL a obtinut treizeci si trei de premii din partea partenerilor importanti, dar si a unor institutii de stat. Acestea au fost acordate pentru rezultatele inregistrate de companie atat la nivel de vanzari, cat si la nivel de proiecte implementate si evolutia acesteia in cei 19 de activitate.

Despre BRINEL

Fondata in 1991 in Cluj-Napoca, compania BRINEL ofera, cu acoperire nationala, sisteme si soluţii informatice de top, prin integrarea de software, servicii si echipamente IT&C. Competentele si experienta echipei BRINEL sunt in continua creştere, acoperind nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu. Parteneriatele strategice incheiate cu lideri IT, precum HP, Microsoft, Cisco, Oracle, IBM si Intel, asigura dezvoltarea unei oferte complete de produse şi servicii competitive, bazate pe cele mai inalte competente şi tehnologii. Pentru mai multe informatii, vizitati www.brinel.com.Adauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14720 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40333 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan