Banner
Intel anunta procesoare noi si reduce pretul modelelor Core i7-950
Miercuri, 01 Septembrie 2010 19:11   

TAG-uri: Celeron | Core-i3 | Core-i7 | intel | pentium

Intel LogoCa si raspuns la recentele reduceri de pret anuntate de rivala AMD pentru procesoarele quad-core Athlon II X4 640, compania Intel a anuntat la randul ei ca pretul procesoarelor Core i7-950 se reduce cu nu mai putin de 47,6%, mai exact de la 562 de dolari la 294 de dolari.

Pe langa aceasta mutare spectaculoasa, Intel a mai anuntat si lansarea unor noi modele de procesoare, respectiv noile Core i3-560, Pentium E6800 si Celeron E3500. Preturile acestora au fost si ele comunicate, acestea fiind de 138, 86 si respectiv 53 de dolari.

Pentru viitor, Intel anunta ca are in pregatire noile procesoare Sandy Bridge construite pentru socket-ul LGA 1155, lansarea acestora fiind programata pentru primul trimestru al anului viitor.

 

Computer-Arena.roAdauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14809 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40402 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan