Banner
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V - Pagina 3
Duminică, 06 Februarie 2011 00:00   
Index articol
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Prezentare Generala
Design si Constructie
Caracteristici si Specificatii
Functionalitate
Functii Speciale
Concluzii Finale
Toate paginile

Design si Constructie

Ca si design, gamepad-ul nu se remarca prin nimic deosebit, poate doar proportiile relativ mari sa atraga intr-un oarecare fel atentia.

Plasticul carcasei superioare este lucios si fara personalitate, in timp ce partea inferioara este protejata de un plastic mat a carui calitate nu inspira prea multa rezistenta in cazul unei caderi de la inaltime.

Desi forma suprafetelor se vrea a fi una ergonomica, dimensiunile putin prea mari fac utilizarea gamepad-ului dificila pentru persoanele cu maini mai mici si aproape imposibila pentru copii.

In ciuda acestui dezavantaj, butoanele raspund destul de bine la comenzi, dar numai dupa ce trec prin cateva sesiuni de gaming, primele apasari ale acestora ramanand initial fara efect sau cu efect intarziat.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre cele doua mini joystick-uri, acestea facandu-si datoria in mod corespunzator. Probabil ar fi fost excelente daca ar fi avut suprafata cauciucata, simpla profilare a acesora fiind insuficienta pentru un control total. In cazul anumitor jocuri, este posibil sa apara o agresivitate crescuta asupra acestor mini joystick-uri, motiv pentru care suntem rezervati in privinta fiabilitatii acestora la termen lung.

De departe cel mai nesigur control este oferit de tasta D-pad, sansele ca acesta sa raspunda eronat fiind dintre cele mai mari, motiv pentru care utilizarea lui nu va aduce satisfactii pe masura asteptarilor.

Receiver-ul wireless este de tip USB si, conform producatorului, asigura o acoperire de pana la 10 metri. Carcasa este din plastic negru, iar pe una din fetele laterale este pozitionat butonul de selectie pentru PC sau PlayStation, functie de dispozitivul la care urmeaza sa fie conectat.

Per ansamblu, Genius a construit gamepad-ul Wireless Grandia 12V avand ca si scop principal obtinerea unui cost de productie redus, calitatea materialelor folosite pentru constructia lui sugerand din plin acest lucru. 

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Utile

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 11630 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 38133 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan