Banner
BitDefender ofera utilizatorilor in editii gratuite cele mai populare solutii de securitate
Marţi, 26 Mai 2009 22:49   
BitDefenderBitDefender anunta disponibilitatea celor mai populare solutii de securitate sub forma unor editii gratuite. Printre acestea se numara BitDefender Free Edition, BitDefender Anti-Phishing Free Edition si BitDefender Chat Encryption.

BitDefender Free Edition foloseste aceleasi motoare de cautare antivirus certificate ca si celelalte produse BitDefender si reprezinta cea mai eficienta modalitate de scanare si de dezinfectare a istemului. Printre caracteristicile si beneficiile acestui produs se numara:

  • Scanarea si dezinfectarea sistemului – motoarele de scanare puternice asigura detectia si indepartarea tuturor virusilor aflati in circulatie, ori de cate ori aveti nevoie.
  • Scanare programata – Puteti programa verificarea sistemului in orice moment, periodic, fara nicio alta interventie, in timpul in care nu folositi calculatorul.
  • Scanare imediata – Cu doar un clic dreapta va puteti verifica fisierele si directoarele stocate in sistem.
  • Carantina – Aveti posibilitatea de a izola fisierele infectate in carantina si sa le trimiteti pentru o analiza completa catre laboratorul BitDefender.
  • Fisiere de raport – Cand lansati o scanare puteti alege sa creati fisiere de raport in care sa vedeti statisticile intregului proces.


BitDefender Free Edition
este un scanner antivirus la cerere care asigura o protectie elementara impotriva virusilor si a altor tipuri de malware. Este recomandat sa fie folosit in cazul refacerii sistemului sau pentru detectarea unor probleme. In cazul in care sunteti permanent conectat la Internet, va sfatuim sa folositi totusi o solutie antivirus mai complexa, precum BitDefender Antivirus 2009, BitDefender Internet Security 2009 sau BitDefender Total Security 2009.

„BitDefender Free Edition este recomandat tuturor utilizatorilor care au nevoie de o solutie rapida de scanare si dezinfectare a sistemului, chiar daca dispun de o solutie antimalware”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender.


BitDefender Anti-Phishing Free Edition ofera protectie la nivel de browser impotriva atacurilor de phishing prin blocarea accesului la site-urile malitioase, utilizate in sustragerea informatiilor despre cardurile utilizatorilor si a altor elemente personale de identificare. Acest instrument este compatibil cu Microsoft Internet Explorer si Mozilla Firefox.

BitDefender Chat Encryption
permite utilizatorilor sa comunice in mod sigur prin intermediul aplicatiilor de mesagerie instant precum Yahoo! Messenger sau Windows Live Messenger prin criptarea conversatiilor cu un alt sistem care foloseste orice produs din gama de solutii BitDefender 2009. BitDefender Chat Encryption securizeaza conversatiile private printr-un simplu proces de criptare automat. „Multe dintre programele antimalware existente in prezent nu tin pasul cu volumul crescut si diversitatea amenintarilor aflate in circulatie. Din acest motiv, un numar mare de sisteme se infecteaza – in ciuda folosirii permanente a unei solutii de securitate – fara ca utilizatorul sa-si dea seama. BitDefender Free Edition va permite sa testati si sa va asigurati de eficienta solutiei dumneavoastra de securitate folosind gratuit tehnologia proactiva antimalware BitDefender.”

Sursa: BitDefenderAdauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Comunicate de Presa

Facilitati EDI (Exchange Data Interface) integrate in SocrateOpen ERP

Comunicate de presa | 4 Mai 2011 | Hits: 14816 | Comments

BIT SoftwareBrasov, 04.05.2011 - Tendinta actuala in materie de standardizare si eficientizare a schimburilor comerciale, din dorinta de a...

Continuare

Pe 6 si 7 mai, in Capitala, 250 de liceeni si studenti din 38 de tari se intrec in roboti si tehnologie IT

Comunicate de presa | 2 Mai 2011 | Hits: 12488 | Comments

LUMINA - Institutii de InvatamantTehnologia viitorului transpusa prin sisteme IT si lupte intre robotei, l...

Continuare

Epson PP-50 - imprimare de calitate a CD-urilor si DVD-urilor la cele mai avantajoase costuri

Comunicate de presa | 18 Februarie 2011 | Hits: 9899 | Comments

Epson logoBucuresti, 16 februarie 2011 – Continuand seria deja existenta, Epson® a lansat Discproducer PP-50, un model accesibil, destinat in special celor care imprima pana la 400...

Continuare

BITSoftware, distribuitor autorizat GoogleApps

Comunicate de presa | 28 Ianuarie 2011 | Hits: 7155 | Comments

BITSoftware logoLucrati cu o multime de informatii zi de zi, iar unele dintre ele ati vrea sa le faceti cunoscute si colegilor dumneavoastra in timp...

Continuare

Concurs gaming FIFA 2011 pe PlayStation 3 la Flanco AFI Cotroceni

Comunicate de presa | 21 Ianuarie 2011 | Hits: 8937 | Comments

Flanco logoBucuresti, 21 ianuarie 2011: Flanco organizează pentru elevii pasionati de fotbal un concurs de gaming FIFA 2011 pe consola PlayStation 3,...

Continuare
next
prev

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Utile

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14720 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40333 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan