Banner
IMTO 2009 aduce 11 profesionisti in marketingul online pentru 2 zile la Iasi
Duminică, 03 Mai 2009 23:13   
IMTOAgentia interactiva Play The Balls organizeaza timp de doua zile, pe 29 si 30 mai, la Iasi, a doua editie a conferintei dedicata Internetului, IMTO 2009: Focus on online marketing.
 
Multe dintre companiile romanesti aflate sub presiunea situatiei economice cauta sa integreze in strategia de marketing si promovare solutii care aduc rezultate concrete, masurabile. Internetul ofera instrumente si metode excelente pentru a comunica mai bine cu o audienta, pentru a comunica relevant si a te promova cu resurse optimizate.

11 specialisti vor transmite participantilor idei, studii de caz si solutii concrete pentru a folosi marketingul online ca avantaj competitiv in strategia de business.

La eveniment sunt asteptati printre altii specialisti din domeniul comunicarii, marketeri, brand manageri, antreprenori, executivi, jurnalisti, consultanti, profesionisti din domeniul web, intr-un cadru care incurajeaza schimbul liber de informatii si dezvoltarea de relatii.

Plecand de la interesul crescut pentru informatia practica si transferul de experienta al vorbitorilor la editia precedenta, cat si dorinta de continua dezvoltare a organizatorilor, IMTO 2009 va aduce pe langa prima zi de conferinte, o zi dedicata exclusiv workshop-urilor cu teme precum online si offline marketing, SEO si SEM.

“Prognozata atentie asupra metodelor eficiente de comunicare si promovare online a intarziat sa apara si in realitate la inceputul acestui an. Dorim sa prezentam mediului de business potentialul excelent pe care il aduce marketingul online realizat inteligent. Ne asteptam atat la participanti din zona Moldovei dar si la nivelul intregii tari, tinand cont de formatul accesibil alIMTO 2009”, declara Ciprian Gavriliu, business developer PlayTheBalls.

Speakeri

La evenimentul desfasurat in 29-30 mai, hotel Unirea, vor sustine prezentari: Doru Panaitescu, Adrian Soare, Bogdana Butnar, Adriana Iordan, Claudiu Murariu, Madalin Matica, Alexandru Israil, Ciprian Stavar, Dorin Boerescu, Gabriel “Krumel” Curcudel, Adrian Monoranu.

Participantii vor primi solutii concrete, aplicabile imediat in activitatea de business, o imagine de ansamblu asupra marketingului online si acces la experienta si informatiile detinute de vorbitori.

Inregistrarea participantilor la IMTO 2009: Focus on Online Marketing se realizeaza pe www.imto.ro.

Taxa pentru prima zi de participare este de 39 Euro, pentru inscrieri pina pe 5 mai, si 130 de euro pentru a doua zi a evenimentului, cind sint organizate conferinte si un workshop.
Mai multe detalii si inscrieri la www.imto.ro


Adauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Comunicate de Presa

Facilitati EDI (Exchange Data Interface) integrate in SocrateOpen ERP

Comunicate de presa | 4 Mai 2011 | Hits: 14816 | Comments

BIT SoftwareBrasov, 04.05.2011 - Tendinta actuala in materie de standardizare si eficientizare a schimburilor comerciale, din dorinta de a...

Continuare

Pe 6 si 7 mai, in Capitala, 250 de liceeni si studenti din 38 de tari se intrec in roboti si tehnologie IT

Comunicate de presa | 2 Mai 2011 | Hits: 12488 | Comments

LUMINA - Institutii de InvatamantTehnologia viitorului transpusa prin sisteme IT si lupte intre robotei, l...

Continuare

Epson PP-50 - imprimare de calitate a CD-urilor si DVD-urilor la cele mai avantajoase costuri

Comunicate de presa | 18 Februarie 2011 | Hits: 9898 | Comments

Epson logoBucuresti, 16 februarie 2011 – Continuand seria deja existenta, Epson® a lansat Discproducer PP-50, un model accesibil, destinat in special celor care imprima pana la 400...

Continuare

BITSoftware, distribuitor autorizat GoogleApps

Comunicate de presa | 28 Ianuarie 2011 | Hits: 7155 | Comments

BITSoftware logoLucrati cu o multime de informatii zi de zi, iar unele dintre ele ati vrea sa le faceti cunoscute si colegilor dumneavoastra in timp...

Continuare

Concurs gaming FIFA 2011 pe PlayStation 3 la Flanco AFI Cotroceni

Comunicate de presa | 21 Ianuarie 2011 | Hits: 8937 | Comments

Flanco logoBucuresti, 21 ianuarie 2011: Flanco organizează pentru elevii pasionati de fotbal un concurs de gaming FIFA 2011 pe consola PlayStation 3,...

Continuare
next
prev

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Utile

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14720 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40332 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan