Banner
Polycom lanseaza telefonul voice-over-Wi-Fi de ultima generatie pentru comunicarea mobila unificata in solutii business
Miercuri, 22 Septembrie 2010 10:24   

TAG-uri: Polycon | VoWi-Fi

Polycom logoBucuresti – 22 septembrie, 2010 – Polycom, Inc. [Nasdaq: PLCM], liderul global in solutii de teleprezenta, video si voce, a extins astazi portofoliul de produse din categoria voice-over-Wi-Fi (VoWi-Fi) odata cu lansarea telefonului de ultima generatie Polycom® SpectraLink® 8400 pentru solutii de voce wireless si aplicatii de date care optimizeaza si transforma comunicatiile unificate mobile la locul de munca. Noua serie SpectraLink 8400 de la Polycom este prima (in industrie) ce beneficiaza de o platforma de aplicatii standard revolutionara, cel mai important element luat in considerare de catre o companie, un cititor de bare integrat, calitate pe segmentul de voce caracteristica Polycom si cea mai extinsa interoperabilitate a industriei cu infrastructura wireless de tipul 802.11a/b/g/n si platforme UC de top.

Telefoanele Polycom SpectraLink VoWi-Fi dau posibilitatea oamenilor de a fi mereu conectati  si de a accesa informatiile importante din orice locatie unde se foloseste reteaua Wi-Fi a companiei. Noile solutii sunt menite sa imbunatateasca productivitatea si rata de raspuns a  angajatilor mobili, sa satisfaca nevoile de comunicare in domenii precum sanatate, sectorul industrial sau de retail si sa ofere cel mai mic cost de achizitie din industrie – cu pana la 33% mai mic decat cel practicat de competitie.

Polycon SpectraLink 8400

“Polycom a ridicat standardul VoWi-Fi la un nivel superior de functionalitate si performanta prin introducerea celei mai noi serii de telefon 8400”, a declarat Craig Mathias, director Farpoint Group, companie de consultanta specializata in comunicatii mobile. “SpectraLink 8400 incorporeaza toate specificatiile cautate de o companie in materie de telefon wireless, incluzand aici durabilitatea, usurinta in utilizare si mai ales suportul pentru aplicatiile absolut necesare unui business. Toate aceste lucruri se datoreaza unui mod de abordare flexibil, orientat catre client, si bineinteles reputatiei Polycom, companie care ne-a obisnuit cu produsele sigure si de incredere, printre care se numara acum si noul telefon.”

“A avea acces la informatii si a fi conectat cu oamenii oriunde si oricand este un lucru important pentru orice business, insa este critic pentru medii precum spitalele, industriile manufacturiere si magazinele de retail extinse”, a explicat Jim Kruger, Vice Presedinte Polycom Solutions Product Marketing. “Setul de telefon Polycom SpectraLink reprezinta standardul premium in solutiile wireless pentru locul de munca unde angajatii sunt mobili, iar prin seria 8400 reusim sa ridicam din nou standardul in termeni de calitate, siguranta, suport pentru aplicatii si interoperabilitate bazata pe standarde deschise.”

Suport pentru aplicatiile absolut necesare industriei

Platforma de aplicatii deschisa a seriei Polycom SpectraLink 8400 si capabilitatile browser-ului suporta aplicatiile specifice companiilor si diverselor industrii, cum ar fi telefoanele catre asistentele medicale in spitale, aplicatiile pentru controlul inventarului in sectorul de retail, sau sistemele de monitorizare a echipamentului in activitatile de manufactura. Telefoanele sunt disponibile in varianta cu un cititor de coduri de bare integrat prin care se obtin solutiile de voce revolutionare, aplicatii si captura a informatiilor la un nivel unic fata de orice alta platforma disponibila pe piata in prezent. Spre exemplu, in spitale, cititorul integrat de coduri de bare si interfata aferenta dau posibilitatea unei asistente sa scaneze imediat reteta medicala si sa transfere informatia criptata in codul de bare. Aceasta modalitate de lucru sustine bunele practici in medicina, prin care se reduc erorile medicale cu pana la 93%[1].

„Polycom satisface cererile Adventist Health, prin oferirea unei platforme pentru suportul aplicatiilor fara sa compromita durabilitatea, caracteristicile telefonului si calitatea vocii pe care o asteptam de la setul de telefon SpectraLink”, a mentionat Scott Mahnke, coordonator al departamentului de telecom din cadrul Information Technology Services at Adventist Health. „Suntem nerabdatori sa folosim noul set de telefon 8400 in organizatia noastra, deoarece vor avea un impact imediat in demararea initiativelor pentru sanatate, nu vor mai exista erori si vom avea un mai mare grad de satisfactie din partea pacientilor.”

Design optimizat pentru usurinta utilizarii si productivitate crescuta

Seria Polycom SpectraLink 8400 a fost creata pornind de la nevoile reale ale consumatorilor. Telefonul dispune de o larga paleta de culori pentru display, o interfata simpla si intuitiva, durabilitate crescuta si suport pentru accesorii cum ar fi bateriile, telefonul, etc.

Cel mai mic cost de achizitie vs. competitia

Datorita unor costuri de administrare mai scazute, calitatii superioare si unui program de garantie prelungit, Polycom propune un pret de achizitie cu 33% mai mic decat al competitiei.

Seria Polycom SpectraLink 8400 ofera puterea combinata a doua radiouri, pagere, scanner de coduri de bare, intercoms si o optiune pentru teleconferinte la calitate ridicata, toate intr-un singur produs integrat. Solutiile SpectraLink 8400 reprezinta o investitie de lunga durata protejata prin cele mai bune servicii privind garantia, mentenanta si service-ul oferit.

Cea mai extinsa interoperabilitate standard pentru protectia maxima a investitiei


Telefoanele sunt echipate cu radio integrat 802.11a/b/g/n Polycom Voice Interoperability for Enterprise Wireless (VIEW), performanta certificata pentru infrastructura LAN wireless si suport telefonic pentru companii cu o serie extinsa de platforme de tip UC.

Setul de telefon Polycom SpectraLink 8400 va fi pus in vanzare in prima jumatate a anului 2011 prin partenerii certificati Polycom. Pentru mai multe informatii, puteti accesa website-ul www.polycom.com/sl8400.

Despre Polycom

Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) este liderul mondial in solutii de comunicare unificate de teleprezenta, video si voce si solutii de infrastructura bazate pe standarde deschise. Polycom este o companie vizionara in comunicatii, care inlesneste conectivitatea si colaborarea oamenilor din orice parte a lumii. Pentru mai multe informatii vizitati www.polycom.com si urmariti Polycom pe Twitter, Facebook si LinkedIn.Adauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Comunicate de Presa

Facilitati EDI (Exchange Data Interface) integrate in SocrateOpen ERP

Comunicate de presa | 4 Mai 2011 | Hits: 14882 | Comments

BIT SoftwareBrasov, 04.05.2011 - Tendinta actuala in materie de standardizare si eficientizare a schimburilor comerciale, din dorinta de a...

Continuare

Pe 6 si 7 mai, in Capitala, 250 de liceeni si studenti din 38 de tari se intrec in roboti si tehnologie IT

Comunicate de presa | 2 Mai 2011 | Hits: 12555 | Comments

LUMINA - Institutii de InvatamantTehnologia viitorului transpusa prin sisteme IT si lupte intre robotei, l...

Continuare

Epson PP-50 - imprimare de calitate a CD-urilor si DVD-urilor la cele mai avantajoase costuri

Comunicate de presa | 18 Februarie 2011 | Hits: 9966 | Comments

Epson logoBucuresti, 16 februarie 2011 – Continuand seria deja existenta, Epson® a lansat Discproducer PP-50, un model accesibil, destinat in special celor care imprima pana la 400...

Continuare

BITSoftware, distribuitor autorizat GoogleApps

Comunicate de presa | 28 Ianuarie 2011 | Hits: 7211 | Comments

BITSoftware logoLucrati cu o multime de informatii zi de zi, iar unele dintre ele ati vrea sa le faceti cunoscute si colegilor dumneavoastra in timp...

Continuare

Concurs gaming FIFA 2011 pe PlayStation 3 la Flanco AFI Cotroceni

Comunicate de presa | 21 Ianuarie 2011 | Hits: 9003 | Comments

Flanco logoBucuresti, 21 ianuarie 2011: Flanco organizează pentru elevii pasionati de fotbal un concurs de gaming FIFA 2011 pe consola PlayStation 3,...

Continuare
next
prev

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Utile

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14890 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40471 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan