Banner
Noua versiune BitDefender 2010 – mai multa protectie, viteza si ergonomie
Vineri, 25 Septembrie 2009 21:00   
BitDefender Internet Security 2010BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate IT, a lansat astazi oficial in România noua suita de produse de securitate, BitDefender 2010, in limba româna. Printre principalele noutati se remarca scanarea antivirus optimizata, o noua tehnologie inovatoare de detectie a amenintarilor informatice, numita Active Virus Control, precum si un sistem imbunatatit de mentenanta si backup.
 
Linia de produse 2010 include BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010 si BitDefender Total Security 2010 si a fost dezvoltata pentru a oferi protectie optima utilizatorilor, fie ca sunt incepatori sau avansati in domeniul securitatii informatice.

Cresterea in complexitate a programelor folosite, accentul pe multimedia, dar si orientarea catre calculatoare portabile sau ultra-portabile, cu resurse de procesare limitate, impun ca scanarea antivirus sa se faca foarte rapid, cu un consum minim de resurse. BitDefender foloseste o metoda de scanare optimizata, dar care nu mai scaneaza fisierele deja cunoscute ca fiind sigure. Astfel, timpul de scanare se reduce pâna la jumatate fata de versiunile anterioare si gradul de utilizare a resurselor calculatorului scade.

Fiindca majoritatea amenintarilor informatice de astazi pot induce in eroare solutiile antivirus clasice, gama de produse BitDefender 2010 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizeaza, in timp real, toate aplicatiile active si le blocheaza pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurata protectia impotriva virusilor noi si a variantelor de virusi inca necunoscute.

Alte noutati disponibile in BitDefender 2010:

  • Interfata simplificata – Interfata solutiilor BitDefender se adapteaza si ofera acces rapid la principalele functionalitati de securitate, in functie de profilul de utilizator ales.

  • Detectie imbunatatita a tentativelor de intruziune – detecteaza si blocheaza tentativele de modificare a fisierelor de sistem esentiale si de efectuare de inregistrari neautorizate in registri.

  • Noi functii pentru modulul de Control Parental - Modulul de Control Parental include un nou sistem de raportare care le permite parintilor sa vizualizeze site-urile web vizitate de copiii. Parintii pot primi si alerte prin e-mail in timp real referitoare la activitatea celor mici pe Internet.

  • Suport Tehnic in produs: Utilizatorii pot obtine mai usor raspunsuri la cele mai frecvente intrebari, direct din produs.


„Versiunea anterioara s-a clasat in mod constant intre primele 3 din lume in urma a peste 30 de teste internationale de profil. Prin adaugarea de noi functionalitati si imbunatatirea tehnologiilor proprietare, BitDefender doreste sa raspunda celor mai exigente nevoi ale clientilor sai”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender.

Pentru o lista completa de functionalitati si beneficii ale BitDefender 2010 consultati pagina dedicata noii versiuni www.bitdefender.ro/solutions/total-security.html. Produsele BitDefender 2010 sunt compatibile cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

Utilizatorii versiunilor anterioare (versiunile 2008 si 2009) beneficiaza de upgrade gratuit la noua versiune pe durata perioadei de licentiere.
 
Sursa: BitDefender


Adauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Comunicate de Presa

Facilitati EDI (Exchange Data Interface) integrate in SocrateOpen ERP

Comunicate de presa | 4 Mai 2011 | Hits: 14855 | Comments

BIT SoftwareBrasov, 04.05.2011 - Tendinta actuala in materie de standardizare si eficientizare a schimburilor comerciale, din dorinta de a...

Continuare

Pe 6 si 7 mai, in Capitala, 250 de liceeni si studenti din 38 de tari se intrec in roboti si tehnologie IT

Comunicate de presa | 2 Mai 2011 | Hits: 12529 | Comments

LUMINA - Institutii de InvatamantTehnologia viitorului transpusa prin sisteme IT si lupte intre robotei, l...

Continuare

Epson PP-50 - imprimare de calitate a CD-urilor si DVD-urilor la cele mai avantajoase costuri

Comunicate de presa | 18 Februarie 2011 | Hits: 9935 | Comments

Epson logoBucuresti, 16 februarie 2011 – Continuand seria deja existenta, Epson® a lansat Discproducer PP-50, un model accesibil, destinat in special celor care imprima pana la 400...

Continuare

BITSoftware, distribuitor autorizat GoogleApps

Comunicate de presa | 28 Ianuarie 2011 | Hits: 7188 | Comments

BITSoftware logoLucrati cu o multime de informatii zi de zi, iar unele dintre ele ati vrea sa le faceti cunoscute si colegilor dumneavoastra in timp...

Continuare

Concurs gaming FIFA 2011 pe PlayStation 3 la Flanco AFI Cotroceni

Comunicate de presa | 21 Ianuarie 2011 | Hits: 8970 | Comments

Flanco logoBucuresti, 21 ianuarie 2011: Flanco organizează pentru elevii pasionati de fotbal un concurs de gaming FIFA 2011 pe consola PlayStation 3,...

Continuare
next
prev

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Utile

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14809 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40402 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan